.

Ladestasjoner

PSV Elektro leverer alt fra enkle en-til-en ladere for enebolig til sofistikerte smartladere for felleslading i sameier og borettslag. Sikre deg mot brann og skade samt effektiv lading i dag ved å kontakte oss ang passende ladesystem for deg og ditt budsjett.

Lading i enebolig - Pris fra 14990,-

På bildet til høyre kan dere se våres beste ladestasjon til private. Her får dere alt dere måtte trenge til en meget fornuftig pris. 

TRYGGERE LADING
INNEBYGD JORDFEILVERN TYPE B

LYSSTYRKE
STILL LYSSTYRKEN SELV

RASKERE LADING
LAD OPPTIL 22KW, PÅ 1 OG 3-FASE

LÅS LADEKABELEN
LADEKABELEN KAN LÅSES FAST I LADESTASJONEN

LES AV LADEFORBRUK
SE LADEFORBRUKET I ZAPCLOUD PORTALEN

VELG HVEM SOM FÅR LADE
SETT OPP BRUKERTILGANG

TILKOBLET INTERNETT
DRIFTSIKKER MED PROGRAMVAREOPPDATERINGER

TYPE 2 KONTAKT
INTERNASJONAL STANDARD

Vi kan i tilegg levere det meste etter ønske fra leverandører som f.eks Schneider, Eaton, Elko, Salto og Viridian. Kontakt oss i dag med spørsmål angående lading av elbil.

Felleslading

PSV Elektro er stolte av å kunne si at vi leverer ladesstasjoner fra Zaptec til borettslag, sameier og andre som har brukt for tilsvarende system. 

Med Zaptec sikrer du en rettferdig kostnadsfordeling i sameiet, samtidig som at energien blir fordelt i mellom de som lader riktig til en hver tid. Med disse ladestasjonene er dere forberedt for fremtiden.

Kontakt oss i dag med spørsmål angående Ladestasjoner fra Zaptec.

En litt enklere lader, Folkeladeren

Pris fra 9900,-

Det er en vesentlig del av elbileiere som ønsker en trygg og god lading, men ikke ønsker hundre funksjoner og muligheter. 

Folkeladren har utviklet et produkt som monteres i henhold til alle lover og regler for deg som ikke er interessert å betale noe mer en hva du absolutt må. 

Ta kontakt i dag for et tilbud på ferdig montert lader i din bolig.
Hils på folkeladeren her; www.folkeladeren.no

© Copyright PSV Elektro