PSV for historiske Teisengården på Jessheim

Kjent som Jessheimporten fra gammelt av er Teisengården en historisk bebyggelse i Jessheim sentrum. Kom du kjørende sørfra var nemlig denne delen av Trondheimsveien den første med bebyggelse på begge sider og har rommet alt fra enebolig, til post og kafé.

Siden den gang har mye endret seg. Jessheim har fått et yrende sentrum og er i dag en av Norges raskest voksende byer.

Likevel kan det på Teisengården se ut til at tiden har stått stille. Her er den kulturhistoriske sveitservillaen med tilhørende hageanlegg og utehus svært godt ivaretatt. Og dette er noe Jessheim Arkitektene har tatt i betraktning når de gikk inn i det nye prosjektet sammen med    byggherren og totalentreprenør Ø.M Fjeld Romerike.

De nye lokalene for kontorer og tjenesteytelse som nå bygges på tomten komplimenterer den gamle stilen. Dette er ment å ivareta kulturarven til bebyggelsen og eierne ønsker i tillegg å gjenbruke så mye som mulig av eksisterende materiell. Jessheim Arkitektene har klart å komme opp med en løsning Ullensaker historielag samt fagfolk støtter fullt ut.

På mange måter er dette et særegent byggeprosjekt i landskapet av nybygg som reises i Jessheim, og vi i PSV Elektro er svært begeistret for planene og bygget.

Derfor er vi også veldig stolte av at nettopp vi er valgt som totalleverandør av prosjektering og utførelse av det elektrotekniske anlegget, inklusive brann, nødlys og IKT. Vi er nå i sluttfasen med prosjekteringen, og har utført arbeider i grunnen.

Bygget er i ferd med å reise seg og innvendige arbeider starter opp i november. Bygget skal overleveres og ta imot leietakere våren 2022.

 (All foto: Jessheim Arkitektene)

© Copyright PSV Elektro