top of page

Bli kjent med oss i PSV Elektro

I tiden fremover vil vi publisere korte innlegg hvor vi vil gi et lite innblikk inn i hvem som jobber i PSV Elektro. Vi starter med en av våre dyktige montører, Jonas:


Navn og stilling

Jonas Hovland Johansen, Elektromontør

Hvor lenge har du jobbet i PSV Elektro?

Siden februar 2021Hva gjorde at du valgte å bli elektriker?

Etter ungdomsskolen var jeg ikke sikker på hva jeg ville gjøre videre. Men da det var på tide å velge linje på videregående bygde foreldrene mine hytte, så jeg var mye med for å se om noe innen de forskjellige byggfagene kunne være noe for meg. Jeg var mye med når både tømrer, rørlegger og elektriker jobbet. Jeg gamblet litt og valgte elektro, og har ikke angret siden. Det eneste jeg var klar på var at jeg ikke skulle gå videre med studiespesialisering da jeg var ganske lei den teoretiske biten av skolen.Hva er det som driver deg i jobben din?

Det er mye som driver meg i jobben min i PSV Elektro. Først og fremst får jeg jobbe med det jeg liker best innenfor faget. Jeg styrer meg selv og mine prosjekter og har frihet under ansvar. Det er også morsomt med samarbeid med byggeledelsen. Gå i byggemøter og ha mulighet til å utgjøre en forskjell og å være delaktig i prosessene er veldig spennende og ikke minst lærerikt. Det at jeg tar en del av papirarbeidet i forhold til byggene jeg jobber med, gir meg god innsikt i hva min prosjektleder gjør. Også det å kunne levere et nullfeilsprosjekt med fornøyde utbyggere og kunder er utrolig stas. Jeg er også nøye på at jobbene skal gå bra økonomisk og konkurrerer med meg selv for å få til best mulig resultat på hvert enkelt prosjekt. Dette er en stor motivasjon for meg. Jeg har mange fantastiske kollegaer og flere som jeg ser på mer som venner enn kollegaer. Det er alltid ålreit når vi jobber sammen og har de samme målene for plettfritt resultat. Det er alltid gøy å møte gode kollegaer og venner på jobb.


Hva tror du kommer til å være ekstra viktig i bransjen vår fremover? Jeg tror fokuset på å levere gode bygg med smarte løsninger som gagner sluttbruker i stor grad. Det kan være alt fra smartstyring til solcellepanel og andre grønne løsninger.

Det å være åpen og engasjert i forhold til ny teknologi vil være mer og mer viktig for sluttbruker i tiden fremover. Totalt sett så er jeg sikker på at vi må være flinke til å kunne tilby grønne og smarte løsninger.
Takk for praten, Jonas!Comments


bottom of page